SEO - Reach Design- og Markedsføringsbyråz Reach Communication

SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO) er å optimalisere nettsider slik at de gir de rette signalene til søkemotorer. Slik optimalisering strekker seg fra innholdet på siden, nettsidens autoritet og inkommende lenker – i tillegg til et hundretalls andre faktorer.

Vår kunnskap og erfaring innenfor SEO og søkemotorenes algoritmer gjør at vi kan påvirke din plassering, og gi din bedrift og din merkevare økt eksponering. Søkemotortrafikk er målrettet, med høy konverteringsgrad: kunden søker aktivt etter bedrifter og tjenester, og velger normalt resultater som rangerer høyere i resultatslisten. Som kunde vil en høyere plassering i de store søkemotorene sørge for at flere kunder finner din bedrift når de søker etter deres tjenester. Veldig mye av trafikken vil gå til resultatene på første side, og spesielt de øverste plasseringene. En merkevare eller en bedrift som rangerer høyt i søkemotorene på relevante søk vil også bli oppfattet som en etablert aktør.

En viktig faktor for lokal SEO er at sidene har de rette eksterne signalen. Dette kan være eksponering i Google Maps og My Business, og lenker fra relevante sider. Faktorer som sidenes innhold og bruk av sosiale medier blir viktigere og viktigere i takt med stadig mer avanserte algoritmer bak søkemotorene. Når du velger oss, får du en leverandør som målrettet jobber for økt synlighet både for nettidene deres – lokalt og regionalt – og visning i Google Maps. Vi jobber helhetlig med nettsidene, innhold, eksterne faktorer og integrasjon med sosiale medier. Disse faktorene virker sammen, og forsterker hverandre.

Normalt starter vi med en full sjekk av nettsider. Her går vi grundig til verks og analyserer innhold, og sørger for at nettsidene følger best practices fra Google. Vi sjekker grundig hvem som lenker til dere, hvem dere når ut til, og kartlegger muligheter for lenkebygging. Vi går utenpå det mange vanligvis forbinder med SEO. Vi sørger for at nettsidene deres er akkurat slik søkemotorene – og brukerne – liker dem. Moderne søkemotorer har brukeren i fokus, og nettsider som blir likt av både brukere og søkemotorer blir normalt belønnet med en høyere plassering.

Søkemotoroptimaliseing er et fagfelt der det alltid skjer nye ting. Vi tenker langsiktig, følger med på trender og nettverker med de beste i bransjen. Dette gir deg som kunde trygghet på at du får en resultatorientert tjeneste som fungerer like bra i fremtiden som i dag.