Webløsninger - Reach Design- og Markedsføringsbyråz Reach Communication

Webløsninger

Nettsider:

Løsning før teknologi

Det finnes ingen magisk plattform som skaper resultater på nett. Ulike teknologiløsninger har ulike styrker og svakheter. Derfor er vi teknologiuavhengige, og fri til å gi deg gode råd om løsninger og produsere nettsider som er tilpasset dine behov. Om det er WordPress, Joomla, Drupal, Enonic eller skreddersøm som er det rette for deg er avhengig av funksjonaliteten du trenger, samt størrelse og mål for nettstedet.

Responsiv design og høy brukervennlighet

Brukerne i dag forventer at nettstedet skal fungere godt og se bra ut, uavhengig av type plattform og skjermstørrelse. Responsivt design er en måte å lage og designe websider på hvor nettstedet automatisk tilpasser seg den skjermen som brukeren benytter, uten at man behøver å benytte zoom eller scroll. Dermed kan man med et enkelt designrammeverk lage design som tilpasser seg alle typer, enten det er en smarttelefon, et nettbrett eller en stasjonær PC.

Våre webproduksjoner kjennetegnes av:

– høy kvalitet
– høy brukervennlighet
– responsiv design
– enkel selvadministrering
– ingen bindingstid (kundene våre eier selv innholdet vi produserer)

Nettbutikk:

Som REACH- kunde kan du basere din nettbutikk på valgfri teknisk plattform. Vi har høy kompetanse på ulike plattformer som f.eks. WooCommerce og Magento.

WooCommerce Nettbutikk

Woocommerce nettbutikk er bygget på WordPress og inneholder de viktigste funksjonene en nettbutikk bør inneholde. WordPress og WooCommerce er bygget på en åpen kildekodeløsning, hvor funksjoner kan legges til etter behov og ønsker i fremtiden. Sammen er de en fleksibel og funksjonsrik løsning, hvor den tilrettelegger for skalerbarhet i takt med nettbutikkens vekst.

Magento Nettbutikk

Magento eCommerce plattformer gir skalerbarhet, fleksibilitet og innehar mange funksjoner som er svært viktig for en nettbutikk med suksess. Den åpne kildekodeløsningen Magento er modulbasert. Det betyr at løsningen er svært fleksibel og kan enkelt utvides etter behov i fremtiden med ny funksjonalitet. Vår senior Magento utvikler har lang erfaring med å levere nettbutikker til både små og store selskaper.